Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ!‏
Η συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;


Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για....

πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα μετρητά στο δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε ανυπόφορους πονοκεφάλους και ανησύχησε τη συνείδηση μου. Δεν ήταν η μοναδική υπόθεση αλλά ήταν μία από τις χειρότερες.


Ήταν μία διαταγή πληρωμής κατόπιν διαταγής ξένης μυστικής υπηρεσίας, γραμμένη στο χέρι, δίνοντας την εντολή για πληρωμή ενός προσώπου το οποίο δολοφόνησε τον κορυφαίο ηγέτη μίας ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Παραλαμβάναμε ποίκιλες τέτοιες χειρόγραφες επιστολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες με εντολές πληρωμών σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς, για χρηματοδότηση "επαναστάσεων" ή δολοφονία προσώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του "Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου". Υπάρχει αλήθεια ένα τέτοιο σύστημα και οι ελβετικές τράπεζες αναμειγνύονται σε τέτοιες πρακτικές.

Ε: Το βιβλίο του Πέρκινς είναι μεταφρασμένο και στη ρωσική. Μπορείτε να μας πείτε ποιά τράπεζα ήταν υπεύθυνη για αυτά;

Α: Ήταν μία από τις τρεις κορυφαίες ελβετικές τράπεζες εκείνο τον καιρό και ο δολοφονηθέντας ήταν πρόεδρος τριτοκοσμικής χώρας. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί θα κινδυνέψει η ζωή μου.

Ε: Και δεν μπορείτε να κατονομάσετε κάποιο πρόσωπο στην τράπεζα;

Α: Όχι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι συνέβη. Είμασταν πολλά άτομα στη συνάντηση. Το πρόσωπο το οποίο ήταν υπεύθυνο για τις πληρωμές σε μετρητά ήρθε και μας ρώτησε εάν επιτρεπόταν η πληρωμή τόσο μεγάλου ποσού σε μετρητά σε εκείνο το πρόσωπο και ο διευθυντής εξήγησε την κατάσταση ενώ όλα τα μέλη έδωσαν την έγκρισή τους.

Ε: Συνέβαινε συχνά αυτό; Ήταν κάποιος "κρυφός" πόρος;

Α: Ναι. Αυτός ήταν ένας ειδικός πόρος ο οποίος διαχειριζόταν σε ειδική τοποθεσία στην τράπεζα όπου έφθαναν κωδικοποιημένες όλες οι επιστολές από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές ήταν χειρόγραφες. Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσουμε και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονταν οι πληρωμές συγκεκριμένων ποσών σε μετρητά για δολοφονίες προσώπων, χρηματοδότηση "επαναστάσεων" και απεργιών και χρηματοδότηση κάθε είδους πολιτικού κόμματος. Γνωρίζω ότι συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία είναι στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αναμειγνύονται ευθέως. Εννοώ ότι αυτοί έδιναν τις διαταγές δολοφονίας.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε ποιά χρονιά ή ποιά δεκαετία συνέβησαν αυτά;

Α: Κατά τη δεκαετία του 80.

Ε: Είχατε πρόβλημα με αυτή την κατάσταση;

Α: Ναι, μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο, παραιτήθηκα από την τράπεζα. Αν σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, θα με εντοπίσουν. Διάφορες μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού, κυρίως αγγλόφωνες, έδιναν διαταγές χρηματοδότησης παράνομων δραστηριοτήτων, ακόμα και δολοφονιών, μέσω ελβετικών τραπεζών. Έπρεπε να πληρώσουμε βάσει οδηγιών ξένων δυνάμεων, δολοφονίες προσώπων που έδειχναν ανυπακοή στις διαταγές της Μπίλντερμπεργκ, του ΔΝΤ ή της Παγκοσμίου Τράπεζας για παράδειγμα.

Ε: Αυτή είναι μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Γιατί νιώθετε τώρα την ανάγκη να τα βγάλετε προς τα έξω;

Α: Επειδή η Μπίλντερμπεργκ συναντάται στην Ελβετία. Επειδή η πλανητική κατάσταση χειροτερεύει. Και επειδή οι μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες συμμετέχουν ενεργά σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από αυτές είναι εκτός ισολογισμών. Τα ποσά είναι πολλαπλάσια από αυτά που αναφέρονται επισήμως. Δεν καταγράφονται και συμβαίνουν χωρίς φορολόγηση. Τα ποσά περιέχουν πολλά μηδενικά. Τεράστια ποσά!

Ε: Δισεκατομμύρια;

Α: Πολύ περισσότερα! Τρισεκατομμύρια, τελείως "μαύρα", παράνομα και εκτός φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μία τεράστια κλοπή από όλους μας. Εννοώ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν τους φόρους τους και υπακούουν στους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι κατάφορα ενάντια στις ελβετικές αξίες(!), όπως ουδετερότητα, ειλικρίνεια και καλή πίστη. Σε αυτές τις συναντήσεις, οι συζητήσεις που ελάμβαναν χώρα ήταν κάθετα αντίθετες στις δημοκρατικές αρχές μας. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι ντόπιοι πια, είναι ξένοι, στην πλειονότητα τους αγγλοσάξονες, είτε αμερικάνοι, είτε άγγλοι, δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, δε σέβονται τις αξίες μας, είναι ενάντιοι στην άμεση δημοκρατία μας. Απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις "δουλειές" τους.

Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά από το "τίποτα" και καταστρέφουν την κοινωνία μας και καταστρέφουν τους λαούς παγκοσμίως από απληστεία. Αναζητούν δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες, όπως οι Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία ή Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν τους κινέζους για σκλάβους. Και ένα πρόσωπο, σαν το Ιωσήφ Άκερμαν, ο οποίος έχει ελβετική υπηκοότητα, είναι επικεφαλής γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί την απληστία του και δε σέβεται τον απλό πολίτη. Εμπλέκεται σε πάμπολλες παράνομες δραστηριότητες στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Είναι μέλος της Μπίλντερμπεργκ και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή κάποια άλλη χώρα.

Ε: Εννοείτε ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα συμμετέχουν στη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ, τον Ιούνιο στο St. Moritz;

Α: Ναι.

Ε: Άρα επί του παρόντος είναι σε θέση ισχύος;

Α: Ναι. Διαθέτουν τεράστια χρηματικά ποσά και τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και την "ξαναφτιάχνουν" στην Κίνα, ενώ από την άλλη, έχουν ανοίξει ορθάνοικτες τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινεζικά προϊόντα. Οι εργάτες στην Ευρώπη αμοίβονται με όλο και λιγότερα. Ο αληθινός στόχος είναι να καταστραφεί η Ευρώπη.

Ε: Πιστεύετε ότι η συνάντηση στο St. Moritz έχει και συμβολική αξία; Γιατί το 2009, διεξήχθη στην Ελλάδα, το 2010 στην Ισπανία και κοιτάξτε τί έπαθαν εκεί. Αυτό σημαίνει ότι και η Ελβετία θα περάσει τα ίδια;

Α: Ναι. Η Ελβετία είναι από τις σημαντικότερες χώρες για αυτούς, επειδή υπάρχει άφθονο κεφάλαιο εδώ. Συναντώνται εδώ γιατί πέραν όλων των άλλων, θέλουν να καταστρέψουν όλες τις αξίες που εκπροσωπεί η Ελβετία. Βλέπετε, είναι ένα εμπόδιο για αυτούς, επειδή δεν ανήκει στο ευρώ ή στην Ε.Ε., δεν ελέγχεται πλήρως από τις Βρυξέλες κ.ο.κ. Σχετικά με τις αξίες για τις οποίες ομιλώ, δεν αναφέρομαι στις μεγάλες ελβετικές τράπεζες γιατί αυτές δεν είναι ελβετικές πλέον, οι περισσότερες ελέγχονται από αμερικάνους. Μιλάω για το αληθινό ελβετικό πνεύμα που βρίσκεται στους απλούς ανθρώπους εδώ.

Σαφώς και έχει συμβολική αξία και σε σχέση με την Ελλάδα και την Ισπανία. Ο στόχος τους είναι μία αποκλειστική λέσχη, παντοδύναμη ενώ οι υπόλοιποι είναι σκουπίδια.

Ε: Πιστεύετε ότι στόχος της Μπίλντερμπεργκ είναι να δημιουργηθεί μία παγκόσμια δικτατορία, κατευθυνόμενη από τις μεγάλες διεθνείς εταιρίες μέσω κατάργησης των κυρίαρχων κρατών;

Α: Ναι και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που απέμεινε με άμεση δημοκρατία και είναι στο στόχαστρο. Εκβιάζουν με το επιχείρημα "πολύ μεγάλη για να βουλιάξει" όπως με την περίπτωση της UBS(http://www.ubs.com/), για να μας ισοπεδώσουν μέσω τεράστιου χρέους. Στην τελική, ίσως κάνουνε στην Ελβετία ό,τι κάνανε με την Ισλανδία, όπου χρεωκόπησαν οι τράπεζες και η χώρα αυτή καθεαυτή.

Ε: Και επίσης, να την εντάξουν στην Ε.Ε.;

Α: Βεβαίως. Η Ε.Ε. βρίσκεται υπό τη σιδηρά επιτήρηση της Μπίλντερμπεργκ.

Ε: Πως μπορεί να ανατραπεί αυτό το σχέδιο;

Α: Λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η Αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως στην υπόθεση. Ξεσκεπάστε τους. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο προσκήνιο. Πρέπει να εφαρμόσουμε πλήρη διαφάνεια στην τραπεζική βιομηχανία και σε όλες τις κοινωνικές πτυχές.

Ε: Αυτό που λέτε είναι ότι υπάρχει και μια σωστή πλευρά στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα και ότι μερικές από τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες χρησιμοποιούν το οικονομικό σύστημα για παράνομες δραστηριότητες.

Α: Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν τα στελέχη τους με τις αγγλοσαξονικές αξίες. Να είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους υπόλοιπους. Σαν κράτος, είχαμε ένα από τα πιο ορθά τραπεζικά συστήματα παγκοσμίως αν δείτε τις μικρές και μεσαίες ελβετικές τράπεζες. Οι μεγάλες που δρουν διεθνώς είναι το πρόβλημα, δεν είναι ελβετικές πλέον και δεν θεωρούνται ελβετικές.

Ε: Θεωρείτε θετικό το ότι ο κόσμος ξεσκεπάζει τη Μπίλντερμπεργκ;

Α: Νομίζω ότι η περίπτωση του Στράους Κοέν είναι μία καλή ευκαιρία γιατί δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, ανώμαλοι στο μυαλό, τόσο ανώμαλοι που είναι γεμάτοι από βίτσια και αυτά κρύβονται από το κοινό. Μερικοί σαν το Στραους Κοεν, είναι βιαστές, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι και πάμπολλοι είναι χωμένοι στο σατανισμό. Όταν πας σε μία τράπεζα παρατηρείς όλα αυτά τα σατανιστικά σύμβολα όπως στην τράπεζα Ροθτσιλδ στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται μέσω εκβιασμού εξαιτίας των βίτσιων τους. Πρέπει να ακολουθήσουνε τις εντολές γιατί αλλιώς θα τους κάνουν βούκινο και θα τους καταστρέψουν ή θα τους δολοφονήσουν. Ο Στράους Κοέν εξοντώθηκε κοινωνικά αλλά πιθανώς και θα εξοντωθεί και βιολογικά.

Ε: Από τη στιγμή που ο Άκερμαν είναι στη διευθύνουσα επιτροπή της Μπίλντερμπεργκ, έχετε τη γνώμη ότι είναι από τους μεγάλους "παίχτες" εκεί;

Α: Ναι. Αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως η Λαγκάρντ, η οποία θα είναι πιθανώς η επόμενη επικεφαλής του ΔΝΤ, επίσης μέλος της Μπίλντερμπεργκ, όπως και ο Σαρκοζύ και ο Ομπάμα. Έχουν στα σκαριά ένα νέο σχέδιο λογοκρισίας του διαδικτύου επειδή ακόμα δεν το ελέγχουν πλήρως. Θέλουν να το ελέγξουν και για αυτό θα χρησιμοποιήσουν ως αφορμή την τρομοκρατία ή ό,τι άλλο τους βολεύει. Μπορεί να εκτελέσουν και κάτι πολύ φρικτό για να έχουν την αφορμή.

Ε: Αυτό σας φοβίζει;

Α: Δεν είναι μόνο ο φόβος. Όπως είπα, έδιναν εντολές δολοφονίας άρα είναι ικανοί για τρομερά πράγματα. Αν νιώσουν ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως τώρα με τις αναταραχές στην Ελλαδα και την Ισπανία και ίσως η Ιταλία να είναι η επόμενη, τότε μπορεί να εκτελέσουν άλλο ένα Gladio(http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio). Ήμουν δίπλα στο Δίκτυο Γκλάντιο. Όπως γνωρίζετε, έφεραν τους τρομοκράτες πληρωμένους από αμερικανικό χρήμα, για να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σχετικά με τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έλαβε χώρα μέσω του συστήματος που σας περιέγραψα.

Ε: Ο Άκερμαν ήταν μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών;

Α: (Χαμόγελο) Εσύ είσαι ο δημοσιογράφος. Κοίτα πόσο γρήγορα ανελίχθη στην κορυφή...

Ε: Τί μπορεί να γίνει για να αποκαλυφθούν;

Α: Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία που εξηγούν το παρασκήνιο και ενώνουν τις κουκκίδες, όπως του Πέρκινς που ανάφερα. Αυτοί οι τύποι έχουν στ'αλήθεια εκτελεστές που πληρώνονται με το κεφάλι. Μερικοί πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά όχι μόνο, έχουν στήσει ένα ανάλογο σύστημα σε όλο τον πλανήτη. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον έλεγχο και εννοώ τα πάντα.

Ε: Μέσω της προβολής, μπορούμε να τους σταματήσουμε;

Α: Ναι, λέγοντας την αλήθεια. Είμαστε αντιμέτωποι με αδίστακτους εγκληματίες, επίσης μεγάλους εγκληματίες πολέμου. Είναι χειρότερα από γενοκτονία. Είναι καθόλα έτοιμοι να εξοντώσουν εκατομμύρια ανθρώπων για να μείνουν στην εξουσία και να διατηρήσουν τον έλεγχο.

Ε: Μπορείτε να εξηγήσετε, βάσει της δικής σας οπτικής, γιατί τα δυτικά ΜΜΕ σιωπούν επιδεικτικώς σχετικά με τη Μπίλντερμπεργκ;

Α: Γιατί υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ αυτών και των βαρόνων των ΜΜΕ. Δεν μιλάς. Τους αγοράζουν. Επίσης, κάποια κορυφαία στελέχη προσκαλούνται στις συναντήσεις αλλά απαγορεύεται να μιλήσουν για ό,τι δούνε ή ακούσουν.

Ε: Στη δομή της Μπίλντερμπεργκ, υπάρχει ένας "εσωτερικός κύκλος" ο οποίος γνωρίζει τα σχέδια και έξω από αυτόν οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν εντολές;

Α: Ναι. Έχεις τον Εσωτερικό Κύκλο ο οποίος είναι βουτηγμένος στο σατανισμό και έξω υπάρχουν οι αφελείς ή ελάχιστα πληροφορημένοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν καλό!

Ε: Σύμφωνα με τα διαρρέοντα έγγραφα και δικές μας έρευνες, η Μπίλντερμπεργκ αποφάσισε το 1995 τη δημιουργία της Ε.Ε. και του ευρώ και κατά συνέπεια ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις.

Α: Ναι και επίσης γνωρίζετε ότι η Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε από τον πρίγκηπα Βερνάρδο, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος, ο οποίος εργαζόταν και για την IG Farben η οποία υπεργολαβικώς κατασκεύαζε το Ζυκλον Β. Ο άλλος τύπος ήταν επικεφαλής της Occidental Petroleum η οποία είχε στενές σχέσεις με το κομμουνιστικό καθεστώς στη Σοβιετική Ένωση. Δούλευαν και στις δύο πλευρές αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και όποιος τους αντιστέκεται, "απομακρύνεται".

Ε: Αυτό το σύστημα που περιγράψατε βρίσκεται εκτός κανονικών διαδικασιών, τμηματοποιημένο και μυστικό;

Α: Σε αυτές τις ελβετικές τράπεζες, οι κανονικοί υπάλληλοι δε γνωρίζουν τί συμβαίνει. Είναι ένα ξεχωριστό μυστικό τμήμα μέσα στην τράπεζα. Αυτές οι διαδικασίες είναι εκτός ισολογισμών, χωρίς εποπτεία. Κάποιες είναι εγκατεστημένες στο ίδιο κτήριο, κάποιες εκτός. Έχουν τη δική τους ασφάλεια και δικό τους χώρο όπου εισέρχονται μόνο εξουσιοδοτημένα στελέχη.

Ε: Πώς κρατούν μακριά από το διεθνές σύστημα SWIFT(http://www.swift.com/about_swift/index.page?), αυτές τις συναλλαγές;

Α: Λοιπόν, κάποιες από τις λίστες του Clearstream(http://en.wikipedia.org/wiki/Clearstream), ήταν αληθινές στην αρχή. Απλά έβαζαν ψεύτικα ονόματα για να νομίσει ο κόσμος ότι όλη η λίστα ήταν πλαστή. Βλέπεις, κάνουνε και αυτοί λάθη.. Η πρώτη λίστα ήταν αληθινή και μπορείς να εντοπίσεις πολλά εκεί μέσα. Βλέπεις, υπάρχουν άνθρωποι που ανακαλύπτουν τις ανωμαλίες και λένε την αλήθεια. Μετά ακολουθούν τα νομικά τμήματα και αναγκάζονται να το βουλώσουν. Ο καλλίτερος τρόπος να τους σταματήσεις, είναι να πεις την αλήθεια, να ρίξεις τα φώτα πάνω τους. Αν δεν ανακοπούν, θα καταντήσουμε όλοι σκλάβοι τους.

Ε: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.

Peter Odintsov
Moscow May 30th, 2011
πηγη

77 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια προσπαθω να το διαβασω αλλα δεν γινεται... οι εικονες καλυπτουν το αρθρο...

Ανώνυμος είπε...

Kai pios einai aftos o trapeziths dhladh? Onoma den exei???????

Ανώνυμος είπε...

9 Ιουνίου 2011 10:27 μ.μ.
ΠΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Lista Ellhnon..... ths Bilderber. Ta noumera einai oi fores pou symetixan sta dhthen synedria....
[Grèce] Grèce
Lambrias, P.
1
[Grèce] Grèce
Kyriacopoulos, Ulysses
1
[Grèce] Grèce
Alogoskoufis, George
5
[Grèce] Grèce
CoulOumbis, Ted
1
[Grèce] Grèce
Zombanakis, Minos
1
[Grèce] Grèce
Papaconstantinou, Michalia G.
1
[Grèce] Grèce
Arapoglou, Takis
1
[Grèce] Grèce
Pangalos, Theodoros G.
3
[Grèce] Grèce
Pipinelis, Panayotis
3
[Grèce] Grèce
Karamanlis, Kostas A.
1
[Grèce] Grèce
Papandreau, Geo
1
[Grèce] Grèce
Arliotis, Charles
2
[Grèce] Grèce
Athanassiades, Bodossaki
1
[Grèce] Grèce
Papandreou, George A.
3
[Grèce] Grèce
Katseli, Louka T.
1
[Grèce] Grèce
Papalexopoulos, Theodore
2
[Grèce] Grèce
Tsounis, Panayotis A.
1
[Grèce] Grèce
David, George A.
13
[Grèce] Grèce
Zepos, Constantine D.
1
[Grèce] Grèce
Paleocrassas, John D.
1
[Grèce] Grèce
Kranidiotis, Yannos
2
[Grèce] Grèce
Peraticos, Michael C.
1
[Grèce] Grèce
Bakoyannis, Dora
2
[Grèce] Grèce
Samaras, Andonis
1
[Grèce] Grèce
Stournaras, Yannis
1
[Grèce] Grèce
Farrant, Stephan
[Grèce] Grèce
Vlachos, Helen
1
[Grèce] Grèce
Kanellopoulos, P.
1
[Grèce] Grèce
Becket, Maria
1
[Grèce] Grèce
Papahelas, Alexis
3
[Grèce] Grèce
Christodoulou, Efthimios
1
[Grèce] Grèce
Scoullos, Michael J.
1
[Grèce] Grèce
Diamantopoulou, Anna
4
[Grèce] Grèce
Tsoukalis, Loukas
5
[Grèce] Grèce
Canellopoulos, Angelos
1
[Grèce] Grèce
Kafiris, Basil
1
[Grèce] Grèce
Garas, Costas
1
[Grèce] Grèce
Contogeorgis, George
1
[Grèce] Grèce
Stavropoulos, Constantin A.
1
[Grèce] Grèce
Papalexopoulos, Dimitris
2
[Grèce] Grèce
Andrianopoulos, Andreas
1
[Grèce] Grèce
Veremis, Thanos M.
2
[Grèce] Grèce
Varvitsiotis, Thomas
1
[Grèce] Grèce
Pesmazoglu, John S.
2
[Grèce] Grèce
Papathanasiou, Yannis
1
[Grèce] Grèce
Papantoniou, Ioannis
1
[Grèce] Grèce
Papaconstantinou, George
1
[Grèce] Grèce
Zaimis, Andreas F.
1
[Grèce] Grèce
Niarchos, Stavros Spyros

(† 1996)
2
[Grèce] Grèce
Arsenis, Gerasimos
1
[Grèce] Grèce
Carras, Costa
18
[Grèce] Grèce
Vokos, Themistocles
1
[Grèce] Grèce
Stratos, Christofore

Ανώνυμος είπε...

petres, ntomates, klotses kai xoris ikto

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ''ΚΟΣΜΟ'' ΖΩΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ....ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕ ΑΟΡΑΤΩΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ....ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΖΩΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Ο ''ΚΑΚΟΣ'' Ο ΛΥΚΟΣ.....ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ -ΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΖΩΑ...
Ο Μ.Α.Τ.Σ. ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ!!!

ΕΝΑΣ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ'' ΤΕΚΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

9 Ιουνίου 2011 11:01 μ.μ.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ...ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..... ΑΝΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΣΟΥ ΒΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

11:01 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 1 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ! Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ! ΘΑ ΣΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ! ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

re plaka sas kanei. Kynismo to leme afto.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ,ΣΤΟ ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.......ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗΣ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ....ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ?

Modestus είπε...

Ούτε καν 2 μέτρα χώμα δεν παίρνουμε άλλωστε εκείνη την στιγμή έχεις άλλα σημαντικότερα προβλήματα από το αν είσαι στο χώμα. Εκεί πέφτει "γέλιο", δυστυχώς αλλά όχι αυτό που θες να ακούσεις.

Ανώνυμος είπε...

παπάρια
τα ίδια σκατά γράφατε και για ένα σατανιστή που τα ομολογούσε στην επιθανάτιο κλίνη

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ΡΕ ΑΠΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΑΥΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η αιώνια ανθρώπινη αδυναμία να γίνει θεός.Να ελέγξει τα πάντα και να κατακτήσει την αιώνια ζωή.Τα ζητάει όμως στον επίγειο κόσμο γιατί μόνον αυτόν βλέπει με το σκλαβωμένο του μυαλό.Αυτό εκμεταλεύεται ο Διάβολος και βρίσκει εύκολα θύματα όπου τους εξαγοράζει την ψυχή τους για λίγα δευτερόλεπτα πλούτου, φήμης και δύναμης.Λίγα δευτερόλεπτα είναι τελικά μπροστά στην πραγματική αιώνια ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Μας έφαγε η εξέλιξη και η ελευθερία . Ο θεός να βάλει το χέρι του . Η υπερβολική ελευθερία κατάντησε σκλαβιά .

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.ΠΡΩΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ.ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΚΤΟΝΑ(ΨΩΛΟΠΑΙΚΤΩΝΑ) 16 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ(ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑΤΟΙ)ΜΠΑΣ Κ ΔΕΙΤΕ Κ ΛΙΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΑΣ ΠΕΣΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙ( ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΑΜΕΝΟ)

Ανώνυμος είπε...

12:31 τι εννοεις 16 χρονακια?

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!!!

STYLIANOS είπε...

99.5%,ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ 'Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ,Η ΠΛΑΚΑΤΖΙΔΕΣ."ΓΕΛΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Κ'ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΘΩΡΕΙ".ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗ,ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ "ΦΤΩΧΟΙ & "ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ,ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ...(ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΓΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΑΝ ΚΕΙΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(ΕΡΕΥΝΑ) ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ,ΩΣ ΜΕΛΗ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ,ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,.ΤΟ ΗΘΟΣ(ΣΕ ΜΑΣ) ΛΟΙΠΗ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ.ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚ.ΟΙ"ΣΟΒΑΡΟΙ"ΑΝΑΓΚΑΖΩΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ.ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.(ΤΡΩΚΤΙΚΟ,ΚΛΠ).ΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ.ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΑΓΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΡΕ ΥΠΕΡΕΤΕΣ ΑΥΤΩΝ.ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

STYLIANOS είπε...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ; ΣΤΙΣ 16/6.;ΑΣ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ.(ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ).ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ,ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ.ΠΡΑΓΜΑ ΑΣΗΓΧΩΡΗΤΟ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.ΑΕΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΗ Η ΧΟΛΕΡΑ.Η ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ.ΑΠΑΝΩΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΩΞΟΥΜΕ.ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

16/6, ημέρα Πέμπτη έχει τα γενέθλια του Jeffrey. Ποιό είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει με τους λιγοστούς πόρους του ο ελληνικός λαός στον Jeffrey?

Ανώνυμος είπε...

στον 9:49 ρε μαλακα "μασονακι" το μονο τσιμπούκι θα το κάνει η "μαλaκο" η μανασού καθίκι που βρίζεις τόσο χυδαία παλιό μασονικό μαλάκιο

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ:ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΟΛΟΜΑΣΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΛΟΙ" ΕΛΛΗΝΕς ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΟΝΜΑΖΟΝΤΑΙ GREEKS ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ HELLHNES ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ HELLAS.ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, 12 ΑΠΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ...ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑ ΤΙΣ...ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

πουσταριο κωλομασονε 9.49 το ποιος θα κανει τσιμπουκια σε ποιον ασε να το δουμε σε λιγο καιρο.σκατομπασταρδιολες απο κει που ηρθατε θα πατε.κοπριες.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ...ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ...
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΤΑΞΕ ΚΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ...

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


........ΕΥΖΩΝ........

Ανώνυμος είπε...

το καλυτερο δωρο για τον ΓΑΠ θα ηταν μια σφαιρα στον κροταφο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

16 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.ΠΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ. ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ Κ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΑΥΤΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙ 32 ΒΑΘΜΟΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

θελο να γαμισο εναν τεκτονα απο τον κολο, και να τον παταω μπουκετα στην μαπα

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τι πραγματα γραφετε λιγο σοβαροτητα εχετε καταλαβει οτι δεν παμε καλα μου φενεται οτι δεν επεσε πινα να βαλουμε μυαλο. μαγκες ερχεται κατεγιδα πρεπει να ενωθουμε και να τα αφισουμε αυτα κατα μερος προβληματιστειτε ρεεεε

Ανώνυμος είπε...

θα δώσουμε ακόμη και τη ζωή μας αλλά δεν πρόκειται να γίνει το δικό τους! Δεν θα τη φάνε την Ελλάδα. Θα σπάσουν απλώς τα δόντια τους. Πάντα έτσι γινότανε όσο κι αν προσπαθούσαν. Αυτοί είναι εφήμεροι. Η Ελλάδα, όσο κι αν δείχνει ξέφραγο αμπέλι, με το λαό κοιμισμένο, η Ελλάδα επαναλαμβάνω, είναι αιώνια και για μια ακόμη φορά θα γίνει ο πρόδρομος προς την πραγματική αλλαγή της ανθρωπότητας. Αυτός είναι ο ρόλος της.

Ανώνυμος είπε...

μπορει και αυτο το αρθρο να ειναι φτιαχτο... ισως για να αρχισουμε να φοβομαστε.. τα στημενα παιχνιδια και τις προβοκατσιες πλεον δεν μπορουμε να τις ελεγξουμε..

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ.
ΜΑΣΟΝΟΙ + ΛΟΙΠΟΙ BILDERBERGΕΡΑΔΕΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ
'ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ'

ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΡΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΟΓΟ ΣΑΣ?
ΠΟΙΟΣ????

ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘιΝΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝhΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΕΡΚ: ΜΠΟΔΟΣΣΑΚΗΣ ΠΕΡΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ;
ΣΗΜ. Ο ΠΑΛΕΟΚΡΑΣΣΑΣ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ.

Το φώς είπε...

Ηλίθιοι, μην αμφισβητείτε το φώς της στοάς γιατι θα σας κάψει. Μην προσπαθείτε να αποκτήσετε την γνώση του πως κινείται ο κόσμος που ΕΜΕΙΣ έχουμε φτάσει ως εδώ, γιατι αυτη η γνώση μπορεί να σας τυφλώσει!

Μην δαγκώνετε το χέρι που σας ταϊζει αχάριστοι, το μόνο που απαιτούμε είναι να ενδώσετε σε εμάς και εμείς θα σας δώσουμε τα αγαθά που μόνο η δική μας τεχνολογία έχει εξελίξει τόσο πολυ.

Ελευθερία-Ισότης-Αδελφότης. Είθε το φώς...

Το φώς είπε...

Σκυλιά Έλληνες !!!!

Ανώνυμος είπε...

είσαι και φαίνεσαι σκυλί... και πολύ μαύρο!

Ανώνυμος είπε...

Δεν την φτασατε εσεις την γνωση ηλιθιε μασωνε αλλα ο κερατας που προσκυνατε και σας πηδαει καθημερινα πισοκωλα. Δεν θελουμε την τεχνολογια σας, δεν την εχουμε αναγκη, απλα την χρησιμοποιουμε εναντιων σας. Λοιπον παρε εναν δονητη που ειναι δικη σας τεχνολογια και κατσε επανω του και βαλε και εναν στον κωλο του αφεντικου σου. Το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ εξελισεται. ΤΡΕΜΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

μαθετε επιτέλους να γράφετε ρε ψευτοέλληνες.....

τρεμετΕ και οχι τρεμεται

Ανώνυμος είπε...

:D και οι μεν και οι δεν έχετε πλάκα! Ένας μόνο σας νικά όλους... Ο Τσακ Νορρις :DDDDD

Ανώνυμος είπε...

[Grèce] Grèce
Carras, Costa
18
??!!!!

ΠΟΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΡΑΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ;;;;!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι μη πω τι νομίζουν οτι ο καλός θεούλης θα τους γλυτώσει απο τα βάσανα και τους κακούς μασόνους χωρίς αυτοί να χρειαστεί να κάνουν τίποτα...οι τελευταίοι που θα σωθούν θα είναι οι θρησκόληπτοι και απο δαύτους έχουμε χιλιάδες δυστηχώς...

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ,ΜΑΣΣΩΝΙΑ,ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΟΧΙ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 10000 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΟΝΤΟΛΗ...ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ,ΚΑΘΗΣΤΕ ΨΑΞΤΕ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΣΤΑΜΝΑ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΘΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 'ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ/Η Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ; "ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ". Ε! ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΘΑ ΣΚΩΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΛΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η HELL-AS ΣΑΣ (Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΛΗΞΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕ, ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΧΩΡ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ; ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!!!! ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΥΕ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Ο ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΣΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΜΟΚΛΙΟ ΣΠΑΘΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τόση κατάντια πια εδώ μέσα;
Και κάθησα και διαβασα και το άρθρο...
Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Κε ΤΩΝ 10.57, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΤΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ. ΕΓΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΘΕΩΡΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΒΟΜΟΛΟΧΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν 10-15 χρόνια διάβαζα για Μπίλντεμπεργκ - συνωμοσιολογία και όλα αυτά μου φάνταζαν σχεδόν αλήθεια (πιθανότητες) τώρα τα βλέπω παντού και με αποδείξεις.

Μπορεί κάποιοι εδώ να σχολιάζουν προσπαθώντας να χαλάσουν / αποπροσανατολίσουν την κουβέντα, μα το πόσο τα καταφέρνουν με αφήνει αδιάφορο.

Όλοι όμως εσείς οι πεφωτισμένοι αρχιτέκτονες εξουαστές δεν έχετε συμπεριλάβει στους υπολογισμούς σας την λειτουργία των μη "γραμμικά εξελισσόμενων οληστικών συστημάτων", που ως τέτοιο νοείται και ο συνολικός ή μερικώς (τμήμα) κοινωνικός ιστός. Επειδή σίγουρα είστε αρκετά απασχολημένοι στα βίτσια σας και στην τρέλα του παραφουσκωμένου εγωισμού σας (αγαπητοί πεφωτισμένοι αρχιτέκτονες εξουσιαστές) σας ενημερώνω ότι δεν μπορεί ένα τμήμα του συνόλου να λειτουργεί σε βάρος όλου του συνόλου όπως δεν μπορεί να χαίρεται ο εγκέφαλος σε βάρος του σώματος (ναρκωτικά, τεμπελιά ποτό κτλ). Κάποτε θα καταρρεύσει το σύστημα και ξέρετε ότι τότε μπορεί να μείνουν στο τέλος 500.000.000 αλλά δεν είναι πιθανό να είστε εσείς κάποιοι από αυτά.

Τέλος να σας προβληματίσω λέγοντάς σας ότι οι προηγούμενες αυτοκρατορίες και ασφυκτικές (φασιστικές) βασιλείες απέτυχαν όχι διότι κάνουν λάθη εκεί που κάνετε εσείς τα σωστά, αλλά επειδή η κοινωνία των ανθρώπων δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως το φαντάζεστε. Και λέω φαντάζεστε διότι πιστεύετε σε ουτοπίες ειδάλλως θα οραματιζόσασταν.

Όλα τα υπόλοιπα που βλέπω να γίνοντε στο κόσμο ή να λένε κάποιοι φανατικοί ανώνυμοι ότι μπορούν να κάνουν είναι απλά παιχνίδια μεγάλων κακομαθημένων παιδιών που δεν αγαπούν ούτε τον εαυτό τους και απλά παίζουν για να δώσουν νόημα στην κενή ζωή τους.

Για μένα όλοι εσείς οι πεφωτισμένοι αρχιτέκτονες εξουσιαστές δεν είστε παρά περίσσια παράσιτα της εξελικτικής διαδικασίας της κοινωνίας / κοινωνικότητας του ανθρώπινου είδους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ .....ΜΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΖΩΑ ΟΙΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΠΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ...ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ;;;;;;ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΕ Η ΜΕΡΓΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά...the masturbation goes cloud εδώ μέσα.
Οι μασσώνοι νομίζουν ότι πως όταν πάνε στο διάολο θα είναι από αυτούς που κρατάνε τις τρίαινες. Λες και τ' αφεντικό τους είναι από αυτούς που κρατάνε το λόγο τους χαχαχαχα μαλάκες

Ανώνυμος είπε...

ἔσσεται ἦμαρ .... θα έρθει η μέρα(πολύ σύντομα),που όλοι εσείς που νομίζετε πως με το ψευτοχρήμα σας,μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο και να διαλύσετε τα έθνη,θα τρέχετε να κρυφτείτε για να σωθείτε ,αλλά όπου και να κρυφτείτε ,θα σας βρούν ...
και να θυμάστε κάτι πού έλεγαν οι αρχαίοι Έλλην "ούκ είθισται τοις Ελλήσιν άνθρωπον προσκυνέειν" δηλ. ότι οι Έλλην δέν προσκυνάν ανθρώπους,και δεν πρόκειτε να σας προσκυνήσουν ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ЭЄ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ЭЄ

Ανώνυμος είπε...

gia osous petane malakies edw as rixoun mia matia sto ntokimanter 'kymatika 2009' gia na exei mia apopsi gia to pws eimastan kai pws mas kanane.....douleuoume mono uposinidita k oti mas lene kanoume ...xwris eleutheri voulisi k alithina pisteuw....eimaste ta provata tous kai eimaste treloi oloi...trela:na kaneis kathe mera ta idia pragmata kai na perimeneis diaforetiko apotelesma..kai to apotelesma paramenei idio xiliades xronia twra!!!!ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΖΩΑΑΑΑ....

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθείστε να μην βρίζετε, να σέβεστε την ορθογραφία και τον τονισμό των λέξεων που χρησιμοποιείτε, να μάθετε την διαφορά της ενεργητικής και παθητικής φωνής...Μην είστε βιαστικοί, θα σας διαβάσουμε...

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

η ιστοσελίδα που δημοσιεύθηκε η συνέντευξη είναι μια ασήμαντη Ρωσική noviden.info/article_239.html
Ο Peter Odinsov που δήθεν πήρε τη συνέντευξη είναι ανύπαρκτος.
Το σάιτ είναι εξ ολοκλήρου στη Ρώσικη γλώσσα εκτός από αυτή τη συνέντευξη.
Οι φίλοι σας οι Εβραίοι που σας παίζουν μονότερμα στην παραπληροφόρηση, "διέρρευσαν" μια δήθεν συνέντευξη από την οποία αυτό που συνάγεται είναι ότι "οι εβραίοι είναι πανίσχυροι, σκοτώνουν, άρα καθίστε στα αβγά σας".
Οπότε ξυπνάτε πατριώτες! Μη μασάτε κάθε μπούρδα που διαχέουν οι ίδιοι οι Εβράιοι και που είναι δήθεν εναντίον τους (αλλά την πραγματικότητα είναι υπέρ τους).
Μην τρώτε κουτόχορτο, αναπτύξτε κριτική σκέψη.
Μην τρώτε το παραμύθι του "δήθεν τραπεζίτη που φοβάται για τη ζωή του και αποκαλύπτει τρομερά πράγματα".
Σκεφτείτε τι αντικτυπο έχουν στον αναγνώστη, σε σας δηλαδή! Δεν σας δημιουργούν την εικόνα του ανίκητου θηρίου; Ε, αυτό θέλουν!
Ανεβάστε επίπεδο κριτικής σκέψης, μην τρώτε αμάσητο ό,τι σας σερβίρουν. Η προπαγάνδα είναι πολύπλοκη επιστήμη.

Ανώνυμος είπε...

Τρέμετε εβραιομασωνικά σκουλήκια έρχεται ο Πολέμαρχος του Θεού και η Δευτέρα Παρουσία του Θεανθρώπου !!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ (ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΤΕΤΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΠΗΘΑΓΟΡΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ,ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΛΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ

Δουξ είπε...

Οι εβραίοι θα νικήσουν και θα επικρατήσουν στον πρόσκαιρο και υλικό κόσμο. Αυτό είναι προδιαγεγραμμένο, και τους έχει "παραχωρηθεί" από το Θεό (βλ. Παλαιά Διαθήκη) γιατί αυτή εν τελει ήταν η μόνη τους επιδίωξη. Στην ύλη στο φαίνεσθαι και στην επί του υλικού κόσμου κυριαρχία εξαντλούνταν οι αναζητήσεις κ επιδιώξεις τους.. και αυτό τελικά τους "δόθηκε" αφού τους "παρέδωσε" ο Θεός στο σατανά γιατί αυτόν τελικά με την νοοτροπία τους υπηρετούσαν και υπηρετούν. Πάρτε το χαμπάρι όλοι, ο υλικός κόσμος ανήκει στους εβραίους κ στο σατανά. Η νίκη των αληθινών Χριστιανών πιστών ακόλουθων του Χριστού (ο οποίος εγκαινίασε με την πρώτη έλευσή Του στον υλικό κόσμο την καινή ζωή και έδωσε νέο νόημα ύπαρξης για τους ανθρώπους) θα είναι στο πνευματικό επίπεδο, είναι η νίκη που θα σημάνει τη ολοκληρωτική και πλήρη κυριαρχία και επικράτηση του πνευματικού κόσμου επί της ύλης και επί "του άρχοντος του σκότους του αιώνος τούτου (του πρόσκαιρου), του σατανά και των αγγέλων αυτού των εβραίων κ λοιπών ομοίων με αυτούς. Αυτό θα συντελεστεί με την Δευτέρα και φοβερά έλευση του Χριστού. "Η βασιλεία η εμοί ουκ έστι εκ του κόσμου τούτου.." Διαβάστε και εμβαθύνετε λίγο αναλφάβητοι, ανίδεοι, άσχετοι και ανερμάτιστοι. Που πάτε με αυτά τα μυαλά να τα βάλετε με τους εβραίους ...

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντες σύνδεσμοι, καλό διάβασμα :

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/blog-post_07.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/blog-post_03.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/blog-post_08.html

ΗΦΑΣΤΙΩΝ ΕΛΛΑΣ είπε...

ΑΧ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟς ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΣΕ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΑΝΕ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΑΙΔΑΡΟ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΠΗΘΟΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΗΘΑΡΧΕΙΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝ ΜΕΡΗ ΘΕΩΠΟΙΜΕΝΟΙ
ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟ (ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ) ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 300 ΜΧ ΑΠΟ 72 ΕΒΡΑΙΟΡΑΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΔΗΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΙΝΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΔΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΥΡΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ (ΕΒΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ)...ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ! Ε, ΚΑΙ; ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, Η ΠΕΙΝΑ,Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ). ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ...! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ; ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ; "ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΗΣ" ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ; ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ; ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΟΣ - ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΣΠΑΖΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6Ο ΑΙΩΝΑ Μ.Χ. (ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΟΛΟΥ), ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ Ή ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΤΕΛΟΣ, ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ! ΗΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ... ΤΕΛΟΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ; ΤΟ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ...ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ!

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Χωρίς υπογραφές για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους και διωτική
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣς μια ζωή θα λέμε και θα υποψιαζόμαστε! ΑΛΛΑ οι ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ θα μετατραπούν σε ενεργειακό αντίκρυσμα."
κι άλλη θα έχει να λέει μ΄ όλο της το δίκαιο
"Περνάτε δύσκολα αλλά είστε ευλογημένος τόπος"

Ανώνυμος είπε...

σκοτοστε ολουσ τουσ πολιτικουσ εδο και τορα ζουν ισβαροσ μασ περνουν μεγαλο μιστο και ιρονεβοτε ολουσ εμασ

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.
15 Σεπτεμβρίου 2011 1:41 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΔΟΜΑ Κ ΓΟΜΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ...Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ 'ΠΑΕΙ ΑΛΟΥ'??

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ, ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ 'ΗΦΑΣΤΙΩΝΑ', ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ 'ΡΘΕΙ. 'ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ', ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ; 'ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΗ', ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ; ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ; ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΟΥΣΤ, ΡΕ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΕ;

Sharpedon είπε...

Διάβασα τα 10-12 πρώτα σχόλια και έριξα το γέλιο της αρκούδας. Μία μέρα που θα είμαι στα κάτω μου θα επιστρέψω να διαβάσω και τα υπόλοιπα - και την υπόλοιπη "αποκάλυψη".
Για αυτό Ανώνυμοι ντιγκιντάνκες συνεχίστε σας παρακαλώ :)
Κοριός

Sharpedon είπε...

..Διάβασα τελικά όλη την "αποκάλυψη". Όλες οι ερωτήσεις του "δημοσιογράφου" είναι "καθοδηγούμενες", όπως λένε οι νομικοί.
Καθοδηγούν/προκαταβάλουν δηλαδή τον ερωτούμενο, εξωθώντας τον να απαντήσει απλώς "Ναι", δίνοντας και κάποιες συμπληρωματικές πληροφορίες. Κανένας όμως δημοσιογράφος δεν υποβάλει τέτοιου είδους ερωτήσεις, γιατί απλούστατα δεν είναι δυνατόν η ερώτηση να...περιλαμβάνει την απάντηση! Ο σκοπός μιας συνέντευξης είναι να αντλήσει πληροφορίες, όχι να τις..επιβεβαιώσει!

Επίσης όταν ο τύπος έμπλεξε και τον σατανισμό μέσα κατάλαβα πως το όλο deal είναι 100% στημένο. Σατανιστές ο εσωτερικός κύκλος της Μπίντεμπεργκ, μάλιστα. Με αυτού του τύπου τις αφελείς κατασκευές δεν πιστεύει κανείς και τις αληθινές πληροφορίες που διαρρέουν για την Μπίλντεμπεργκ, με αποτέλεσμα για μία ακόμη φορά, θα το πω και θα το ξαναπώ, να δουλεύετε για αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

OSOI APO AFTOUS DINOUNE PLIROFOIES SE EMAS META TOUS SKOTWNOUNE? AN OXH OLUS TOUS PIO POLOUS OPWS TON KENEDY........................................................................................................................................KAI POLOUS POU GRAFOUNAI BOOKS...................

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τα πάρετε θα [αναγκαστούμε να] καταστραφείτε. Όπως έλεγαν κάποτε:
“Σήμερον πρώτη, αύριον δευτέρα, την τρίτη φεύγει ο Κόχραν”

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΑΔΙΆ !
ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΊΑ ΚΑΙ ΞΈΡΩ ΠΌΛΗ ΚΑΛΆ ΤΗ ΠΕΖΕΤΑΙ...

ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ!

ΜΑΡΊΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους "Έλληνες" προδότες που βρίσκονται ανάμεσα μας. Αυτούς μπορούμε να τους κυνηγήσουμε. Έχουν όνομα και διεύθυνση, είναι πολιτικοί, επιχειρηματίες, καθηγητές, δικηγόροι και μπράβοι. Αυτούς και τις κλίκες τους πρέπει να μπλοκάρουμε, με όποιον τρόπο, ο καθένας μας μπορεί, σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, με κάθε μορφή αντίστασης, αποκαλύπτοντας τους, ΤΩΡΑ.
ο αγωνιστής

Ανώνυμος είπε...

Χειρότερα δεν γίνετε ..παντού ίδιες μαλακιες δεν είμαστε οι μόνοι που αποφασίζουμε για την χώρα μας δυστυχώς..όλοι έβαλαν το χεράκι τους εκτός από εμάς ...άρα εν μέρη ίσως να φταίμε και εμείς για αυτήν την κατάντια ..ένας κύριος λίγο πιο πανό το έγραψε κι ολας ..στο χέρι μας είναι για το ποιον θα επιλέξουμε

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΠΡΑΒΟ!ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!!!ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΠΑ????ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ!!ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ!!